Lihatuotteet

Ylikypsä kinkku

Vahvan makuinen kinkku sopii siivuna ruisleivälle, mutta palasta voi leikata suurempiakin siivuja syötäväksi sellaisenaan tai muiden lisukkeiden kanssa. Tämä on todellista linjoistaan huolehtivan evästä, rasvaa vain 3%.

Savukasler

 Todellinen tämän yrittäjäperheen herkku ja ikisuosikki. 

 

Ylikypsä kylki

Perinteinen murea herkku valmistuu savusaunassa miedolla lämmöllä ja pitkään. Ylikypsä kylki sopii leikkelepöytään mihin vuodenaikaan hyvänsä. 

Savufile

Kun ulkofilee savustetaan kevyesti leppäsavussa, saadaan herkullista ja kaunista savufilettä. Se sopii leikkeleeksi tai kasvisten ja kastikkeen kera lautaselle. Savufilettä saa siivutettuna tai paloina, juhliin tarvittaessa suuriakin eriä.

Makkarat

Jos haluat maistaa oikean makkaran maun, tarvitset siihen Naurisahon Palvin valmistamaa lenkkiä. Juusto-Paprika ja Bratwursti tarjoavat vaihtelua ja puhuvat Naurisahon Palvin loistavan osaamisen puolesta.

Lihahyytelö

Tällä lihaherkulla on vankka kannattajakuntansa. Porsaan lavasta valmistettu lihahyytelö on lihaisaa, maukasta ja näyttävää. Se sopii jouluun, muihin juhliin ja arkeen.

 

Rahtipalvaus

Palvaamme asiakkaiden lihoja; hirveä, nautaa, peuraa, villisikaa ym, toiveiden mukaan.

Tilaustuotteet

Valmistamme myös erikoistuotteita tilauksesta, mm. täysin lisäaineettomia makkaroita erikoisruokavaliota noudattaville tai muita tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaan.

Palvaamo:

Suoramyynti Nestori:

Kysy lisää valikoimastamme!